PAD Plus

PAD Plus este un produs de asigurare a locuinţei care are un excelent raport calitate-preţ şi la care puteţi avea acces rapid datorită sistemului electronic de emitere. Promoţia PAD Plus Ediţie Limitată, disponibilă doar în luna martie, oferă în plus clauza specială Asistenţa de urgenţă la acelaşi preţ ca şi produsul standard.

Structura produsului

Tip produs: asigurare locuinţe (apartamente, case, vile).

Asigurat: persoane fizice sau juridice.

Perioada asigurată: 12 luni - poliţă anuală.

Bunuri asigurate: Clădirea şi Bunurile.

Riscurile acoperite:

  • Riscuri de bază (dezastre naturale): cutremur de pământ, alunecare de teren, inundaţie;
  • Riscuri aditionale: incendiu, trăsnet, explozie, cădere de corpuri, fenomene atmosferice, izbire de către vehicule, greutatea stratului de zăpadă/gheaţă, avalanşă, apă de conductă, furt.

Varianta la promoţie PAD Plus Ediţie Limitată oferă suplimentar Clauza Specială "Asistenţă de urgenţă", fără costuri suplimentare!

Franşize: 0 (zero) pentru toate riscurile.

Sume asigurate:

  • pentru partida cladire: suma asigurata se stabileste de catre Asigurat şi este cuprinsă între min. 20.000 EUR şi max. 200.000 EUR;
  • pentru partida continut: suma asigurată este generată automat, aceasta fiind 10% din suma asigurată la partida Clădire.

Cota de prima anuala: 0,10%, care se aplica la Suma asigurata la partida Clădiri.

Modalitatea de plată a primei de asigurare: integral, 2 sau max. 4 rate.

Avantaje majore

Ce trebuie să ştim despre poliţa de asigurare facultativă a locuinţei PAD Plus şi varianta Ediţie Limitată !

  • nu este nevoie de inspectie de risc;
  • nu este nevoie de completarea unui chestionar: sunt necesare doar adresa locatiei asigurate si a valorii cladirii pe care o aveţi în proprietate.
  • sistem de emitere electronic performant, prietenos şi intuitiv care oferă operativitate, fără niciun fel de birocraţie;
  • preţul oferit, este unul excelent.

Numai pentru promoţia PAD Plus Ediţie Limitată, faţă de avantajele menţionate mai sus mai există unul şi anume posibilitatea de emitere pe tipizate pretipărite.